skip to Main Content

Verhuur voor 8, 16 en 24 personen

Onze vakantiewoning biedt ruimte voor 8 personen, ook wel 8+2 genoemd. Bent u op zoek naar een chalet in de Ardennen, dan bieden wij u deze vrijstaande villa in Barvaux – Durbuy te huur, voorzien van alle luxe om te genieten van een heerlijk verblijf in Durbuy.

Bent u op zoek naar de huur van een vakantiewoning of chalet voor meer dan 8 personen, ook dan kunnen wij u graag verder helpen met een of meer extra vakantievilla’s. Middels een direct naast gelegen vakantiewoning en de verhuur van een extra villa aan de overzijde van de straat kunnen wij u ook een verblijf voor 16 of zelfs 24 personen aanbieden.

Alle drie de in Barvaux – Durbuy gelegen welness-villa’s zijn met dezelfde standaard gebouwd en voorzien van gelijkwaardige welness luxe. In totaal beschikt u dan over 4, 8 of zelfs 13 slaapkamers met in totaal 3, 6 of 8 badkamers.

De woningen zijn voorzien van extra bergruimte voor uw spullen van het golven in Golf de Durbuy, mountainbiken in de bossen van Barvaux, klimmen in Adventure Valley Durbuy, kajakken op de Ourthe in Durbuy, wandelen langs de riviertjes in de Ardennen, skiën in Baraque de Fraiture of andere activiteiten in de Ardennen. U kunt natuurlijk ook lekker genieten van de rust in het bosrijke gebied van Barvaux, direct vanuit uw hottub en sauna.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid voor 16 of 24 personen? Doe dan een aanvraag via ons contactformulier.

 

Gebruik ons contact-formulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top