skip to Main Content

le Club

Le Club

NIEUW: vakantiehuis Le Club ligt aan de ingang van golfbaan Five Nations in Durbuy. Dit huis biedt plaats voor 8 personen en heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, keuken en woonkamer. Vanuit de hottup met whirlpool en sauna op het mooie terras geniet u van de omliggende rust in de natuur. In de tuin, voorzien van hekwerk tot 1,80 meter, staan tevens een gas-bbq en een Ofyr-bbq. Dit huis wordt in 2022 / 2023 gebouwd.

au Golf

Au Golf

NIEUW: vakantiehuis Au Golf is direct gelegen aan de ingang van golfbaan Five Nations in Durbuy en biedt voor 12 personen (9) plaats. Er zijn 5 slaapkamers, 3 badkamers (telkens 1 op de begane grond) en een zeer ruime keuken en woonkamer. Buiten geniet u op een groot terras van de sauna, hottub met whirlpool, gas-bbq, Ofyr-bbq en een grote tuin (1,80 meter omheind). Dit huis wordt in 2022 / 2023 gebouwd.

la Couronne

1 Durbuy Barvaux vakantiehuis huren

Vakantiehuis La Couronne biedt ruimte voor 10 personen (9) en ligt in het bosreike gebied onder golfbaan Five Nations in Durbuy. Deze beschikt over 4 slaapkamers, 3 badkamers, ruime keuken en woonkamer, en een sauna en is in 2019 gebouwd. Op het grote terras kunt u vanuit de hottub genieten van de omringende natuur, de gas-bbq en de Ofyr-bbq. De tuin is voorzien van hekwerk tot 1,80 meter.

In alle seizoenen een goed idee!

Twijfel geen moment en boek deze luxe vakantievilla in Barvaux - Durbuy nu!

Back To Top
nl_NLNederlands