Skip to content

le Club

2 voorzijde Le Club Durbuy

Vakantiehuis Le Club ligt aan de ingang van golfbaan Five Nations in Durbuy. Dit huis biedt plaats voor 7 personen en heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, keuken en woonkamer. Vanuit de hottup met whirlpool en sauna op het mooie terras geniet u van de omliggende rust in de natuur. In de tuin, voorzien van hekwerk tot 1,80 meter, staan tevens een gas-bbq en een Ofyr-bbq. Dit huis is in 2023 gebouwd.

au Golf

1 vakantiehuis Durbuy 12

Vakantiehuis Au Golf is direct gelegen aan de ingang van golfbaan Five Nations in Durbuy en biedt voor 8 personen (9) plaats. Er zijn 4 slaapkamers, 3 badkamers (waarvan telkens 1 op de begane grond) en een zeer ruime keuken en woonkamer. Buiten geniet u op een groot terras van de sauna, hottub met whirlpool, gas-bbq, Ofyr-bbq en een grote tuin (1,80 meter omheind). Dit huis is in 2023 gebouwd.

la Couronne

1 Durbuy Barvaux vakantiehuis huren

Vakantiehuis La Couronne biedt ruimte voor 9 personen (9) en ligt in het bosreike gebied onder golfbaan Five Nations in Durbuy. Deze beschikt over 4 slaapkamers, 3 badkamers, ruime keuken en woonkamer, en een sauna en is in 2019 gebouwd. Op het grote terras kunt u vanuit de hottub genieten van de omringende natuur, de gas-bbq en de Ofyr-bbq. De tuin is voorzien van hekwerk tot 1,80 meter.

Back To Top
nl_NLNederlands